Koska:
2.11.2022 @ 15:30 – 18:30
2022-11-02T15:30:00+02:00
2022-11-02T18:30:00+02:00
Yhteystiedot:
Hilkka Halla
050 526 2081
Ruokahankinnat muutoksen rattaissa

Tilaisuuden tavoitteena on herättää keskustelua ruokahankintojen merkityksestä muuttuvassa maailmassa. Kestävyysnäkökulmat ja kansallinen huoltovarmuus tulee huomioida samalla kun valmistetaan maistuvaa ja terveellistä ruokaa eri kohderyhmille varhaiskasvatuksesta ikäihmisiin ja sairaaloiden potilaille.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille ruokapalveluissa toimiville ja niiden toimintaedellytyksistä ja hankinnoista päättäville sekä aiheita valmisteleville virkamiehille, päättäjille ja asiantuntijoille sekä elintarvikealan yrityksille ja sidosryhmille.

Tilaisuus järjestetään paikan päällä Turussa. Tilaisuuteen ei voi osallistua etäyhteyden välityksellä eikä tilaisuuden puheenvuoroja tallenneta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen.

OHJELMA

Tilaisuuden moderaattorina Paavo Myllymäki

Tervetuloa – Kari Häkämies, maakuntajohtaja (10min) 15.30- 15.40

Auli Väänänen, erityisasiantuntija MMM – Julkiset ruokahankinnat nyt ja tulevaisuudessa (20min) 15.40 -16.00

Riikka Leskinen, toimialapäällikkö Valonia – Kestävyysnäkökulmien huomioiminen hankinnoissa esimerkkien valossa (20min) 16.00 – 16.30

Kommenttipuheenvuorot 16.30 – 17.00

  • Ateriapalvelut –hyvinvoinnin kulmakivi, Margit Rajahalme, peruspalvelujohtaja Taivassalo
  • Kati Kankare, ruokahuoltopäällikkö VSSHP

Biotauko (15 min)

Minna Lappalainen, ravintohuoltokoordinaattori, Päijät-Hämeen hyvinvointialue (30min) etänä 17.15-17.45

Paneelikeskustelu – 30 min (Auli Väänänen, Riikka Leskinen, Margit Rajahalme, Kati Kankare) 17.45-18.15

Loppusanat Paavo Myllymäki

Tilaisuus päättyy viimeistään 18.30.

Tilaisuuden järjestävät Varsinais-Suomen liitto, MTK Varsinais-Suomi ry ja Varsinais-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke.